+ 47 92080508
skender@novacon.no
Berghagan 10 , 1405 Langhus
Mon - Sat 8.00 - 18.00
Vårt firma
Our company

NOVA CON AS et veletablert full-service bygnings- og eiendomsutviklings- firma basert i Norge. Våre kunder inkluderer et vidt spekter av mennesker som for eksempel skal ha sitt første hjem, familier som er ute etter å utvide noen fritidsarealer til deres respektive hjem, eiendomsinvestorer, og små, mellomstore og store bedrifter.

Vår erfaring gjør våre tjenester gunstige og passende for hvilken som helst klient, uansett hvor kompleks og komplisert din konstruksjon skal bli. Bruken av den nyeste teknologien på markedet gjør at vi kan utvikle og forbedre kvaliteten på våre tjenester.

Vårt høyt erfarne team deler det samme målet om å levere de best mulige konstruksjonsløsningene. Uansett om det er en utvidelse på et lite hus, totalrenovering eller et helt nybygd prosjekt vil vi sørge for at våre klienter får den samme graden av fokus og oppmerksomhet. Det som skiller oss fra andre byggefirmaer er vår forretningsstrategi, kunnskap og dedikasjon til å forstå kundens krav og visjon. Ved å velge oss, velger du også erfaringen til de beste profesjonelle.
HVORFOR VELGE OSS

Individuell tilnærming

Vi tar oss god tid til hver enkelt kunde, og legger opp til en god prosess. Våre bygningseksperter vil høre på kundens behov, gi råd, og hjelpe deg til å velge de riktige bygningsløsningene for deg. Vi dedikerer hardt arbeid gjennom hele samarbeidet, slik at vi kan imøtekomme kundens krav på en profesjonell og ordentlig måte.

Konkurransedyktige priser

Kunnskap om ny teknologi gir besparelse for kunden. Vårt bygningsarbeid er ikke priset lavest på markedet, dette fordi vi velger kun å bruke kvalitetsprodukter og kvalifiserte personer til å utføre arbeidet. Vi tilbyr derimot konkurransedyktige priser, der vi også kan forsikre deg høyest mulig kvalitet; vi gjennomfører prosjekter, planlegger et trygt arbeid, og bruker de nyeste teknologiene.

Kvalitet – Vår prioritet

Vårt team består av svært kvalifiserte og profesjonelle medarbeidere med mange års erfaring, som regelmessig oppdaterer deres kunnskap på de siste konstruksjonsteknikkene. Trygg planlegging, profesjonell ledelse og arbeidsnøyaktighet. Riktig valg av kvalitetsmaterialer – alt dette karakteriserer NOVA CON AS.Om oss
NOVA Con er et veletablert full-service bygnings- og eiendomsutviklings-firma basert i Norge. Våre kunder inkluderer et vidt spekter av mennesker som for eksempel skal ha sitt første hjem, familier som... les mer
SENDE MELDING