+ 47 92080508
skender@novacon.no
Berghagan 10 , 1405 Langhus
Mon - Sat 8.00 - 18.00
PUSSING OG MALING
PUSSING OG MALING

Vi tilbyr et stort utvalg av innvendige og utvendige malingsjobber til konkurransedyktige priser for bygninger av alle typer og størrelser. Et nytt strøk med maling gjør underverker for hvilket som helst privatbolig eller offentlig bygg, uansett om det er privathus, butikk, restaurant eller kontor. Vi har et team av erfarne malere som vet hvordan jobben skal gjøres riktig.

Våre malingstjenester: 

  • Overflateforberedelser før maling
  • Innvendig maling

Fra å male et enkelt rom til fullstendige fasaliteter, forsikrer vi kundene om at de får glatte og flotte overflater av høyeste kvalitet, farge og langvarige resultater.

  • Utvendig maling

For utvendig maling, må alt vaskes før malingen kan begynne. Dette fjerner møkk og mugg fra overflatene. Hvis det er noen sprekker, vil vi tilføre kalk. Vi kan også tilføre primer om nødvendig. Et perfekt strøk med maling med riktig tykkelse er noe vi har mestret for å beskytte utvendige overflater mot potensiell flassing av maling.

Våre pussetjenester: 

  • Reparering

Hvis det er noen problemer med veggene, kan vi utføre pussereperasjoner. Uansett om det er vannskader, sprekk I veggen, eller et hull fra elektrisk arbeid, vil vi kunne reparere og fikse alt kunden måtte be om.

  • Murpuss

Vi legger et lag med sand og sement på veggen, eller et mer syntetisk valg, for å beskytte bygningen mot ødeleggelse/forverring skapt av hardt vær. Når jobben er gjort riktig, vil bygningen bli sterkere og får større varighet.

  • “Skimming” – teknikk for å få en glatt og fin finish på veggen.

For å få en vegg helt glatt, benytter vi en prosess kalt “skimming”. Dette fjerner alle ufullkommenheter som kan ha oppstått gjennom flere år med ujevne malejobber, eller feil i orginalveggen. Skimming skaper et perfekt blankt lerret til å jobbe over, så veggen kan få en flott finish.

Om oss
NOVA Con er et veletablert full-service bygnings- og eiendomsutviklings-firma basert i Norge. Våre kunder inkluderer et vidt spekter av mennesker som for eksempel skal ha sitt første hjem, familier som... les mer
SENDE MELDING